Al 3800 kaarten verkocht! 🍻

Keuken

OKTOBERFEST BUFFET IN DE OKTOBERFEST TENT OP VRIJDAG 20 EN ZATERDAG 21 OKTOBER 2023

In het weekend van 20 en 21 oktober staat Arcen in het teken van het Oktoberfest. Deze dagen bezoeken een paar duizend man dit supergezellig feest in de feesttent naast ons café.

Start deze avond met een ‘ goede bodem’ voordat de vloeibare boterhammen worden genuttigd! We bieden op beide dagen een uitgebreid warm en koud oktoberfest buffet in de oktoberfesttent aan met de keuze uit schnitzel, braad- en curryworst en gebraden kippenpoten. Het buffet wordt gecompleteerd met gebakken aardappelen, Spätzle, salades en diverse warme en koude sauzen. Wilt u deelnemen aan dit buffet dan dient u te reserveren; de prijs per persoon bedraagt € 18,50 

WEGENS GROOT SUCCES
Ook dit jaar is het buffet niet in café de Hertog Jan Proeverij maar in onze oktoberfesttent. Met op beide dagen live muziek van de Arcener Oktoberfest Muzikanten

TIJDEN BUFFET

Vrijdag 18:00 uur tot 19:30 uur
Zaterdag 18:00 uur tot 19:30 uur

Vanwege het Oktoberfest is de keuken van de Hertog Jan de Proeverij vanaf 17:00 beperkt geopend. Voor mensen die vanwege hun overtuiging, dieet of allergie niet van het buffet kunnen eten zijn er op afspraak andere mogelijkheden.

Reserveren kan via tickets.

OKTOBERFEST ETEN TENT 20 & 21 OKTOBER 2023

Voor de vrijdag- en zaterdagavond hebben onze koks uiteraard ook diverse andere lekkere Duitse gerechten voor u op de grill liggen, waarvan u lekker kunt genieten. Dit is vrijdag en zaterdag vanaf 20:00 uur.

0