Al 3800 kaarten verkocht! 🍻

Kleidung

Kleidung

´Zal ik een goedkope lelijke Lederhose kopen? Of toch voor een mooie Lederhose van echt leer, die veelte duur is aangezien je die hooguit 1 of 2 keer per jaar aanhebt? Ik wil gewoon het beste van twee werelden…supermooi én voordelig!’

De bovenstaande gedachte is de oorzaak voor de ontwikkeling van de SZ & AVH Lederhose! Met veel plezier gaan de grondleggers van de SZ & AVH Lederhose al vele jaren naar verschillende Oktoberfeesten. Zij merkte dat een grote groep mannen tegen hetzelfde probleem aanliep, niemand wilde veel geld uitgeven aan een dure Lederhose, je draagt hem bovendien zo weinig. De andere keus waren de goedkope varianten op de markt, maar die zijn lelijk, zeer onpraktisch en gaan daarnaast ook nog eens snel kapot! Daar moest verandering in komen.

Met trots werd de nieuwe Lederhose ontwikkelt. Het is de enige Lederhose in de lagere prijsklasse met Traditioneel Beiers naaiwerk, verstelbare gespen en diepe zakken met voldoende ruimte voor je sleutels, portemonnee en telefoon! Wegens het zachte polyesterstofje is de Lederhose enorm comfortabel en kunt u zo diep zakken als u maar wilt tijdens ‘Der Alte Dessauer’ !         

Trek een SZ & AVH Lederhose aan, proost met uw bierpul en ben de best geklede man op het Oktoberfest!

Voor bezoekers van het Hoekse Bierfest hebben we dit jaar een speciale kortingscode: Hoeksebierfest10 Deze code kan je invullen onder het kopje ‘Kortingscode’ in de winkelwagen in de shop. Viel spass!

0